VÆGSKILTE  Vores kvalitetsmål

  Vi skaber oplevelser og visuelle værdier for dig og dine kunder.

  Vægskilte i DK

  Vi leverer vægskilte overalt i Danmark

  Kontakt os

  Telefon: 51 24 09 97
  Send en mail til os!

  ​Vægskilte til alsidige behov

  Som ejer af en virksomhed, er det vigtigt, at du gør dig opmærksom på behovet for skiltning i din virksomhed. Dine ansatte og kunder har sandsynligvis brug for dørskilte, bordskilte eller henvisningsskilte på den ene eller anden måde. Hos Jysk Skilte, har vi specialiseret os i fremstilling af vægskilte til forskellige behov. Nogle eksempler på de skiltetyper, vi fremstiller er

  – Dørskilte, fx navneskilte til kontorer eller skilte til mødelokaler, hvor der står ”optaget”

  – Vægskilte, fx skilte på væggen, der viser vej til en afdeling

  – Bordskilte, fx med medarbejderens navn eller ”reserveret”-skilt til restauranter eller andet

  – Henvisningsskilte, fx ”Vi har travlt i øjeblikket, tag venligst plads”

  Størstedelen af vores arbejde er specialfremstillinger, og har du derfor et skilt, som du gerne vil have trykt, men som ikke er listet ovenover, er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den rigtige løsning på dit ønske. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. 

  Fremstilling af vægskilte til små og store virksomheder

  Uanset om du har brug for flere tusinde skilte eller blot en lille håndfuld, er du altid velkommen til at kontakte Jysk Skilte. Ingen opgave er for stor eller lille til os – vi er konkurrencedygtige på pris – uanset antal. 

  Brug for inspiration

  ​Har du søgt inspiration på nettet, men mangler idéer til, hvordan dit nye virksomhedsskilt skal tage sig ud. Tag et smut forbi vores lokaler på Albuen 4 i Kolding – vores kyndige medarbejdere står klar til at hjælpe dig på vej til et godt resultat. På lageret har vi en masse eksempler på dørskilt, bordskilt, henvisningsskilt og meget mere, som du kan bruge som inspiration til dit nye skilt. Sammen forsøger vi at sætte ord på idéerne, som gerne skulle resultere i dit nye skilt.

  Om firmaet

  Jysk Skilte ApS

  CVR: 42746339

  Her bor vi

  Albuen 4

  6000 Kolding

  Call Now Button