FIRMASKILTE  Vores kvalitetsmål

  Vi skaber oplevelser og visuelle værdier for dig og dine kunder.

  Landsdækkende

  Vi leverer firmaskilte overalt i Danmark

  Kontakt os

  Telefon: 51 24 09 97
  Send en mail til os!

  Altid en nyhed under opbygning

  Hos Jysk Skilte finder du firmaskilte til talrige formål. Du vil hurtigt opleve, at det kun er din kreativitet, der sætter grænser, når vi skal designe og fremstille dine nye uden- og indendørsskilte. Vi opfylder alle behov i forhold til størrelse, materiale, udskæring og foliepåtryk.

  Pylon skilte – udendørs skilte, der vækker opsigt

  Måske er udtrykket ”pylon” nyt for dig, men det dækker over de flotte høje, men smalle skilte, som står ved større bygninger. Ofte er der listet mange virksomheder under hinanden, andre gange vælger den enkelte virksomhed at fylde hele pladsen ud med deres logo. 

  Pylonen rækker langt op i luften og tager en hel del opmærksomhed. Vælger du en pylon, kan du være sikker på, at dine kunder nemt kan finde dig. Vil du gerne have opmærksomhed på dit nye skilt, kan dette gøres ved hjælp af LED-lys. Skær bogstaver ud i fronten og belys dem indefra. 

  Skær bogstaverne ud og montér lys i dem, så har du lys ud ad fronten eller ind mod pylonen. Du kan vælge at sætte spots i jorden omkring, som dermed vil lyse op på skiltet. Her har du løsninger, som du kan designe helt, som du vil. Giv dig god tid, når du skal designe dit nye skilt. Har du brug for en hjælpende hånd, kommer vi gerne med råd og vejledning. Vi har set en del skilte efterhånden, og vi ved, hvad der virker. 

  Udendørsskilte – har dit facadeskilt brug for et løft?

  Dine bygninger er dit ansigt udadtil, det er det første, som kunderne møder på sin vej. Et facadeskilt vil skabe større synlighed end et almindeligt skilt. På lang afstand kan dine kunder se, at her hører du til. 

  Oprindeligt startede vi med at fremstille facadeskilte i hånden, men gik sidenhen over til kostbare maskiner, der skulle lette arbejdet – nu er vi tilbage, hvor vi startede. Vælger du et facadeskilt hos Jysk Skilte garanterer vi dig, at du får udendørsskilte, hvor der er kælet for den mindste detalje.

  Du ser hurtigt, at her er der tale om håndværk, finessen er i top, og det er kvaliteten selvfølgelig også. Bestil et udendørsskilt hos Jysk Skilte – her får du håndværk med fokus på detaljerne!

  Vægskilte til forskellige behov ​

  Hvis du arbejder i et større firma, hvor mange mennesker hver dag har sin gang, kan det være praktisk med skilte på døre og vægge, der viser vej. Sådan finder dine medarbejdere og gæster nemt rundt.

  Vi sender forslag til de forskellige skilte, og vi retter helt frem til, at målet er nået. For os er det vigtigste, at vi finder frem til en løsning, der fungerer i praksis i netop dit firma.

  Om firmaet

  Jysk Skilte ApS

  CVR: 42746339

  Her bor vi

  Albuen 4

  6000 Kolding

  Call Now Button