BILREKLAMER  Vores kvalitetsmål

  Vi skaber oplevelser og visuelle værdier for dig og dine kunder.

  Bilreklamer

  Vi laver folie med logo og dekoration

  Kontakt os

  Telefon: 51 24 09 97
  Send en mail til os!

  Reklame på bil - med folie

  Folier og print er den mest benyttede mulighed for at få reklame på din bil. Din bilreklame skal gerne fortælle en lille historie, om hvem du er. Bilreklamer bør også fortælle lidt om, hvad man arbejder med.

  Traditionelt set er bilreklamer det, der viser din virksomhed mest, både i lokalområdet, men også over resten af landet. Hvis du derfor bruger penge og energi på en god bilreklame, er det selvfølgelig vigtigt, at det gøres ordentligt, så din virksomhed giver det rigtige førstehåndsindtryk.

  Derudover er det vigtigt at vide, at bilen med dine reklamer, også er med til at understøtte førstehåndsindtrykket, når den færdes i trafikken. Sørg derfor altid for at bilens “opførsel” stemmer overens med dine bilreklamer.

  Bilreklamer med logo, tekst og dekoration

  Udnyt din mulighed for en perfekt reklameplads ved at forsyne din firmabil med reklamer i form af logo, tekster og dekoration. Vi designer og udfører også tekst og dekoration på busser, last- og varevogne.

  Selvklæbende folier og print er den gyldne kombination for reklamer på din bil med sikkerhed for lang holdbarhed. Når opgaven skal løses, bliver alt folie og print klargjort, så monteringen af reklamer på din bil kan foregå hurtigt i vores indendørshal eller hvor det eller måtte passe dig bedst.

  Skilte, klistermærker eller streamers på firmabiler

  Det er vedtaget ved lov, at virksomheder skal have CVR-nummer og firmanavn på deres biler, hvilket vi naturligvis gerne hjælper med.

  Når du skal opfylde lovgivningen om skiltning på firmabiler, er dette en oplagt mulighed for også at få lavet en effektiv reklame for din virksomhed, så du skaber ekstra skabe opmærksomhed om dit firma med bilreklame.

  Med en bilreklame skaber du opmærksomhed for din virksomhed uanset hvor du kører hen. Hvis bilen kører i byen, holder hos kunder og på byggepladser eller helt andre steder, så laver du reklame for din virksomhed. Det er da effektivt!

  Magnetskilte til biler

  Magnetskilte kan anvendes som reklame på biler – F.eks. hvis man har behov skifte budskabet ud med mellemrum.

  Magnetskilte laves på magnetfolie, der fås i forskellige tykkelser.

  For at undgå ridser er det vigtigt, at man afrenser lakken inden montering. Magnetfolie må ikke sidde permanent på lakken og et magnetskilt skal helst tages af en gang om ugen. Man må også forvente en begrænset holdbarhed.

  Se mere om vedligeholdelse af magnetskilte.

  Bilfolie – Stor ekspertise hos Jysk Skilt

  Vores selvklæbende folier kan sammen med print give de bedste autoreklamer. Køber du reklamefolie hos Jysk Skilte, kan du være sikker på, at såvel rådgivning som holdbarhed er i top.

  Når dine nye reklamer til bilen er klar til påmontering, kommer du forbi vores værksted – her sker monteringen indendørs, så vi er sikre på, at skidt og snavs ikke ødelægger resultatet.

  På vores værksted monter vi dekorationer på personbiler og varevogne på daglig basis. Busser og lastbiler monteres normalt, der hvor køretøjet befinder sig. 

  Se mere om vedligeholdelse af bilfolie.

  Reklamer på biler - Kontakt Jysk Skilte

  Kontakt os og få gratis rådgivning samt et godt tilbud på reklamer til din bil.

  Ring eller beskriv dine ønsker/opgaven via mail eller kontaktformularen. 

  Om firmaet

  Jysk Skilte ApS

  CVR: 42746339

  Her bor vi

  Albuen 4

  6000 Kolding

  Call Now Button