PYLON SKILTE  Vores kvalitetsmål

  Vi skaber oplevelser og visuelle værdier for dig og dine kunder.

  Pyloner til Danmark

  Vi leverer skiltepyloner til hele landet 

  Kontakt os

  Telefon: 51 24 09 97
  Send en mail til os!

  En enkel pylon, smuk og meget fleksibel skiltning som ses.

  Nutidens løsning for fremtidens virksomhed.

  Horsens Sundhedscenter fandt løsningen med sit pylonskilt

  Jysk Skilte fik æren af at løse skiltningsopgaven for Horsens Sundhedscenter, så brugere fik overblik og retningssans over området, da vi fik overdraget ansvaret for at gøre henvisningen ved Horsens Sundhedscenter nem og overskuelig for besøgende. 

  Opgaven lød på en pylon, 12 m høj, 2,5 m bred og i overensstemmelse med en pylons natur: så smal som mulig. Pylonens fronter med udskårne lysflader, udfræste bogstaver i top og bund. Dybden på pylonen blev 50 cm, og belysningen blev udført med lysstofsrør, suppleret med LED i siderne.

   Alle pylonfronter er udført i Alusandwich og opalplader. Underste lysbogstaver er udført i udfræste bogstaver, gennemgående til front. En større opgave, som har været spændende at udvikle på fra start til ende, og nu står den færdig og gør sit for at hjælpe brugerne af områdets faciliteter.

  ​Pylon skilt – sæt fokus på din virksomhed

  Har du undret dig over, hvad de store flotte skilte ved bygninger og veje hedder, som rækker langt op i luften og viser folk fra nær og fjern vej? De går under betegnelsen pylon og er netop kendetegnet ved at være utrolig høje og smalle.

   På siden er der enten påklæbet folie eller fræset ud. Her har du mulighed for at byde kunder velkomne til din virksomhed på en æstetisk måde. De flotte pyloner skiller sig ud fra mængden, hvis du formår at videreføre din virksomheds identitet til skiltet. Vil du have din virksomheds logo i folie eller vil du have fræset bogstaverne ud?

   Det står dig frit for, hvordan du vil designe dit nye pylon. Pyloner er med til at fortælle din virksomheds historie – hvordan vil du gerne opfattes af dine kunder, samarbejdspartnere og potentielle nye medarbejdere?

  Lys i mørke tider – skab fokus på dine pyloner ​

  Din pylon er nem at få øje på, når der er lyst. Men når mørket træder i karakter, er der ingen, der lægger mærke til det – medmindre, du sætter lys på. Brug LED, lysstofrør eller sæt spots i jorden, og lad dem lyse pylonskiltet op. 

  Pyloner er fantastiske redskaber til virksomheder, de skaber opmærksomhed, både om dagen med deres enkle design og unikke detaljer og i mørket, når de får et helt andet æstetisk udtryk. Før din visuelle identitet videre, og lad dine pylonskilte afspejle din virksomheds identitet.

  Kyndig rådgivning ​

  Hos Jysk SkilteService har vi rigtig mange års erfaring med fremstilling af skiltepyloner i alle afstøbninger. Vi ved, hvad der duer, og vil du gerne have vores mening, inden dine skilte sættes i produktion, kommer vi gerne med vores erfarne vejledning. 

  Du kan fange os på telefonen på 51 24 09 97 eller over mail på jft@jyskskilte.dk. Læg også endelig vejen forbi vores lokaler på Albuen 4 i Kolding, vi står altid klar til en uforpligtende snak om dit næste skilteprojekt.

  Om firmaet

  Jysk Skilte ApS

  CVR: 42746339

  Her bor vi

  Albuen 4

  6000 Kolding

  Call Now Button