LYSSKILTE  Vores kvalitetsmål

  Vi skaber oplevelser og visuelle værdier for dig og dine kunder.

  Lysskilte

  Vi leverer lysskilte til hele Danmark

  Kontakt os

  Telefon: 51 24 09 97
  Send en mail til os!

  Lysskilte, men hvilket lys?​

  Det er ingen kunst at plaske en facade til med lys. Det er en misforståelse, at blot ved at give facadeskilte megen lys, ses de bedre. Træet ses bedre, når det står alene end hvis den står i en skov. Kunsten er at give facadeskiltet den belysning som gør det stilfuldt og attraktivt, og som passer nøjagtigt ind i omgivelserne. 

  Hvilket lys skal der så anvendes til dit lysskilt? LED, lysstofrør, neon? Hos os, mener vi, at facadeskiltet bedst laves med LED. Dette koster lidt mere i anskaffelse, men i løbet af 3-5 år tjenes det hjem igen som følge af lave vedligeholdelsesudgifter og strømforbrug.

   Vi mener ikke at lysforurening er vejen frem, og derfor ønsker vi også at give den bedste kvalitet i langsigtede løsninger.

  ​Lysskilte – attraktive og stilfulde skilte

  Når du har fået en mere fast idé om hvordan dit skilt skal se ud med hensyn til folie eller udskæring, er det tid til at beslutte dig for, om du skal have lys på – og i så fald hvilket lys? Vi ved hvor vigtigt det er med synlige skilte, og derfor også hvor meget lys kan hjælpe dit skilt med at være mere effektiv. 

  Der findes forskellige muligehder for placeringen af lys omkring dit skilt. Enten kan der placeres spots i jorden eller andres steder omkring skiltet, for at tydeliggære det originale skilt. Som en anden løsning kan man integrere lyset i selve skiltets design og have lys i skiltet. I de fleste tilfælde vil en løsning med lys, skabe størst mulig synlighed omkring dit skilt.

  Hos Jysk Skilte laver vi lysskilte, der skaber opmærksomhed. Kontakt os i dag for et godt tilbud på telefonnummeret 51 24 09 97 eller over mail på jft@jyskskilte.dk.

  Begræns lysmængden

  Selvom lys er en massiv faktor, når det kommer til at skabe opmærksomhed på dit skilt, skal opgaven udføres med måde. Det gavner selvfølgelig ikke din virksomhed at sammensætte et vildt lysshow i alle farver, hvis dette ikke er din virksomheds grundidentitet. 

  Desuden er formålet med lysskilte ikke at distrahere udenforstående, men at guide og lede dem i din retning.

  Valg af lys til dit facadeskilt

  Vi anbefaler, at benytte LED-lys til belysningen i dit skilt, idet vi ser denne type lys som det mest ansvarsfulde valg. Med LED-lys, får du et holdbart produkt, der holder i lang tid og samtidig sørger for en tydelig strømbesparing. Dette kan både mærkes positivt i dine regnskaber fremover, men også miljøet mærker en positiv forskel ved dette valg.

  Altid professionel rådgivning hos Jysk Skilte

  Som udvikler af skilte, er der mange spændende øjeblikke i de forskellige stadier af arbejdet. Men helt særligt er det altid, når man i samarbejde med kunden, skal udforme et facadeskilt. Facadeskiltet er det første besøgende vil få øje på, og derved det første der indikerer noget om virksomheden og dens personlige identitet.

   At forbinde sjælen af en virksomhed med design og et kreativt udtryk, er den drivende kraft bag vores håndarbejde. Her er det, at skiltemalerens erfaring kommer til sin ret og ser, at det igen kan lykkes at forbinde kundens forventninger med det mulige. 

  Vil du gerne se eksempler på, hvad vi har lavet for vores kunder, er du altid velkommen til at komme forbi vores kontor på Albuen 4 i Kolding. Her kan vi vise dig eksempler og guider dig til det rette valg, både hvad angår udformning af skiltet, udskæringer, foliedekoration og ikke mindst belysning.

   Interesseret i et uforpligtende tilbud? Kontakt os på telefon 51 24 09 97 eller jft@jyskskilte.dk.

  Om firmaet

  Jysk Skilte ApS

  CVR: 42746339

  Her bor vi

  Albuen 4

  6000 Kolding

  Call Now Button