FACADESKILTE  Vores kvalitetsmål

  Vi skaber oplevelser og visuelle værdier for dig og dine kunder.

  Facadeskilte

  Vi leverer facadeskilte til hele Danmark

  Kontakt os

  Telefon: 51 24 09 97
  Send en mail til os!

  Facadeskilte er det tavse førstehåndsindtryk

  Selvom skilte er uden talte ord, behøver de langt fra at være stille. Facadebogstaver giver liv på mange måder, og du kan forme dine skilte i lige den retning, som du behøver. Kreativ skiltning og design er vejen til din virksomheds unikke udtryk og fangende blik for besøgende. Hvis du vil snakke om facadebogstaver og have en uforpligtende snak om skilte design, klik her.

  Udendørsskilte

  Alt efter behovene og placeringen af skiltene på din arbejdsplads, har skilte forskellige betydninger, men særligt for udendørsskilte gælder det, at besøgende hurtigt skal kunne skabe sig et overblik og få en øjeblikkelig forståelse for hvilken vej, de bør gå. Derfor er det kritisk for udendørsskilte at være oplysende, men præcise samtidig.

  Facadeskilte med eller uden lys

  Når du er ved at finde frem til en passende facadeskiltning til din erhvervsbygning, er et af de største punkter, om du ønsker belysning eller blot skrift på dit facadeskilt. Det afhænger naturligvis af din virksomheds identitet og stil. Lys er ofte en fordel, da skiltningen på den måde ikke mister sin indflydelse i løbet af aften-, natte- og de tidlige morgentimer.

  Igennem et inspirerende samarbejde med IDarkiter, Electrolux, har vi løbende skabt særlige løsninger og skilte. Samarbejdet har ført til facadeskiltning med enkeltstående facadebogstaver, hvor fremstillingsprocessen er vores helt egen, facadeskiltning, hvor hvert facadebogstav er oplyst af 12 Vdc LED-lys, specialdesignede indendørs skiltning og øvrige dekorationer.

  ​Facadeskilt med mange størrelser

  Firmabygningen er naturligvis firmaets ansigt til omverdenen, og derfor bruger mange og utallige timer på at lægge facaden i de rigtige folder. Folderne skal være attraktive, imødekommende og gerne iøjenfaldende. Så hvorfor ikke føre den rigtige facadeskiltning over til firmaets ansigt. Med eller uden lys, på hjørnet eller først for.

  Uanset hvad

  • forklar om produktet.
  • fortæl os om dig selv.
  • lad os se på omgivelserne.
  • Vi sender forslag til de mulige facadeskilte. Vi retter til lige indtil målet er nået. Vil du kontaktes, klik her.
  Om firmaet

  Jysk Skilte ApS

  CVR: 42746339

  Her bor vi

  Albuen 4

  6000 Kolding

  Call Now Button