BILREKLAMERVores kvalitetsmål

Vi skaber oplevelser og visuelle værdier for dig og dine kunder.

Bilreklamer

Vi laver folie med logo og dekoration

Kontakt os

Telefon: 51 24 09 97 E-mail: jft@jyskskilte.dk

 

Autoreklame

Folie til bilen, sammen med print, er den mest benyttede mulighed for at få reklame på sin bil. Din bilreklame fortæller en lille historie, om hvem du er og via disse autoreklamer fortæller du også, hvad du arbejder med. 

Traditionelt set er autoreklame det, der viser din virksomhed mest, både i lokalområdet, men også over resten af landet. Hvis du derfor bruger penge og energi på en god bilreklame, er det selvfølgelig vigtigt, at det gøres ordentligt, så din virksomhed giver det rigtige førstehåndsindtryk. 

Derudover er det vigtigt at vide, at bilen med dine reklamer, også er med til at understøtte førstehåndsindtrykket, når den færdes i trafikken. Sørg derfor altid for at bilens “opførsel” stemmer overens med dine bilreklamer.

Bilreklamer eller autoreklamer​

Udnyt den mulighed du har for en perfekt reklameplads, ved at forsyne din vognsamling med tekster og dekorationer. Vi designer og udfører tekst og dekoration på busser, last -og varevogne. 

Selvklæbende folier og print er den gyldne kombination til autoreklamer, hvor der er sikkerhed for lang holdbarhed. Når opgaven skal løses, bliver alt klargjort, således at monteringen kan foregå hurtigt i vores indendørshal eller hvor det passer bedst med jeres placering.

Vedligeholdelse

Når du har fået firmalogo på bilen, er der ting, du bør være opmærksom på for at opnå den rigtige vedligeholdelse.

- Højtryksrenseren

En højtryksrenser er ikke en naturlig ven med folien på din bil, og du bør derfor være ekstra opmærksom på brugen af denne. Bruger du højtryksrenser, skal den holdes i en vinkel fra vinkelret til max 45 grader.

- Vaskehal

Generelt er magnetfolien ikke god til bilen, idet den ikke tages af en gang imellem, og derved har tendens til at brænde fast i lakken ved højere temperaturer. Dette er selvfølgelig værst om sommeren, hvor solen står og bager det meste af dagen.

- Magnetskilte

Generelt er magnetfolien ikke god til bilen, for hvis den ikke tages af en gang imellem kan der være en tendens til at den brænderfat i lakken. Dette er selvfølgelig værst om sommeren, hvor solen står og bager det meste af dagen.

- Folien

Uanset hvor god folien er, vil den falme med tiden. Derfor er det en god ide ikke altid at parkere bilen på den samme måde i forhold til solen. 

Det betyder også noget for bilens farve, som falmer, men under folien forbliver den tættere på den oprindelige nuance. Vær derfor opmærksom på vejret, og hvor meget overfladen udsættes for udendørstilstande.

Auto folie – skab opmærksomhed om din virksomhed

Det er vedtaget ved lov, at virksomheder skal have CVR-nummer og firmanavn på firmabilen. Dette kommer din virksomhed til fordel, når du i forbindelse med at opfylde lovgivningen, kan gøre effektiv reklame for din virksomhed. 

Når du alligevel skal have bestilt autofolien, hvorfor så ikke få sat autoreklame på bilen? Her har du en unik mulighed for at skabe opmærksomhed om din virksomhed, uden at du egentlig behøver at gøre noget aktivt efterfølgende. 

Du bevæger dig rundt i landskabet – måske skal du til kundemøde, måske skal du ud og se, hvordan det står til på byggepladsen eller en helt tredje ting. Du reklamerer for din virksomhed uanset hvor du kører hen. Det er da nemt!

Auto reklame – en del af din visuelle identitet

​Vi har arbejdstøj med virksomhedens logo, vi har papir og kuglepenne og en masse andre ting – hvorfor så ikke også sætte fokus på din virksomhed, når du er på farten? Udnyt den mulighed, du har for en perfekt reklameplads, ved at forsyne dine firmabiler med autoreklame i form af logo, tekst og dekorationer – ja, kun fantasien sætter grænser.

Bil folie – stor ekspertise hos Jysk SkilteCenter

Hos Jysk SkilteCenter laver vi meget mere end bare skilte. Hver dag har vi flere biler forbi til montering af bil folie – enten små klistermærker, stickers eller streamers til hele bilen, der pakkes ind i folie. 

Vi designer og udarbejder tekst og dekoration på personbiler, varevogne, busser og lastbiler – ingen opgave er for lille eller for stor. Kom forbi eller ring på 51 24 09 97 – vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Tænk over, hvordan du kører

​Hvis du bruger mange penge og energi på en god bilreklame, så ville det være “træls”, hvis bilen med dine reklamer giver en dårligt indtryk, når den færdes i trafikken. Sørg derfor altid for at give det rigtige indtryk af din virksomhed gennem bilens færdsel i trafikken, så den afspejler dit firma, og andre opfatter din virksomhed derefter.

Selvklæbende skilte

Vores selvklæbende folier kan sammen med print give de bedste autoreklamer. Køber du din næste reklamefolie hos Jysk SkilteCenter, kan du være sikker på, at holdbarheden er i top. 

Når du er klar til at få påmonteret dine nye skilte på bilen, kommer du forbi vores værksted – her sker monteringen indendørs, så vi er sikre på, at skidt og snavs ikke ødelægger resultatet. Fortæl din virksomheds historier overalt, hvor du kan – bred budskabet og vis hvem du er!

Om firmaet

Jysk SkilteCenter ApS

CVR: 33881045

Her bor vi

Albuen 4

6000 Kolding

Call Now Button